Anotace: ...z jiného soudku...vyprávění šestiletého dítěte ...poslední řádek jsem si přimyslel.
Křeček byl churavý..fouká si do hlavy..kouká a kouká
vypuštěn v zeleni..bobeček ocení..louka je louka
kočka je netečná..potvora zbytečná..(loví jen brouka)
tatínek s motykou..dá ránu velikou..s kapse ni floka
kopal jsem mohylu..plakal, že uhynul..nebeská sloka
nade mnou jeden kříž..na cestě další již..mlžně se souká
chodím tam vzpomínat..na otce v dobrém snad..rýmy si broukám...
17.11.2009 20:36:00 | šuměnka