Voda
Vodu pijeme
vodou se myjeme
s vodou prostě žijeme.
Voda nám padá z nebe
padá na mě i na tebe
bez vody není žití
bez vody by bylo všechno v řiti.
Ve vodě se rodíme
a někdy se jí i bojíme
jsme stvoření s vody
jsme lidé do nepohody.
Přečteno 469x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
Komentáře (2)
Komentujících (2)