UZAVŘEN
Anotace: PODZIMNÍ BRNĚNSKÁ NÁLADA
V chladných tmách
Nad dlažbami brněnskými
Aleje nažloutle mlčících konvalinek
lemují opilým korábům vrávoravou cestu do přístavu
Za oknem
Znovu tak opřen o hlavu svých loktů
Naslouchám tlukotu uvnitř sebe sebou zpitým
chtěl by znít ozvěnou kráčející od přístavu
Přečteno 265x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)