Naděje
Pohasla mi naděje,
vlastně se nic neděje
stejně byla splasklá
zůstala mi po ni jen vráska.
Mohlo zůstat i malé kouzlo
které by mi do snů vklouzlo
nezůstalo však nic
možná znovu příjde za měsíc.
Nebo za rok za dva, za tři
kdoví, kolik štěstí komu patří
možná už mám vybráno
na celý život, na stálo.
Přečteno 307x
Tipy 11
Poslední tipující: NikitaNikaT., jedam, enigman, Prdelka10, malá slečna, Mbonita, nejsembásník
Komentáře (2)
Komentujících (2)