život panelových domů

život panelových domů

Anotace: ...žil sem v něm 15let a spousta lidí dýl a pořád

v prostorné ulici
s řadami panelových domů
postávají milenci

jsou sami na té ulici
avšak ne docela
ze stovek oken je pozoruje tisíce očí

********

v patře nade mnou
odehrává se živobytí
na úrovni nuly
slyším jen hnilobný hukot a dupání

********

jako králíci žijem v kotcích
jako myši zavření v klecích
se protloukáme živobytím
a jsme jen slepá a hluchá
a němá a bez hmatu a chuti
stvoření

********

jako obláček páry z okna ulétám
pryč ze smradu davů
ulétám jen tak se už nevrátím
odlétám jako mrak na nebi
letím pryč a už tu déle nebudu
konečně budu pryč
Autor Jan D., 27.11.2005
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Život panelových domů... no hádej kde asi bydlím? Ale jsem spokojená. Nu, však ne všude je asi hezky.. Napsal jsi to krásně, zajímavě..
A děkuji za komentář...

27.11.2005 09:25:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel