Milování v kajutách papírové loďky
...
do očí se mi vpíjí slzy
tak měkké
jako tuha
která touží pokreslit
mou nahou duši
na černo
slzy tak veliké
že zbloudilé koráby
s malými černými
zobáčky by narážely
o tu bledou krásu
zdá se
je snad úplně
nemožné ji
vykřičet
nebo vyžebrat
v dešti
jak opilá
křídla
gotických
kostelů
....
když pláču
tu bolestně
krásnou
píseň
našich
těl
....
když
pláču
do tebe
Přečteno 303x
Tipy 25
Poslední tipující: Agniezka, Nola77, B.a.r.b.a.r, enigman, Early Riser 1, mamina, labuť, Mbonita, hanele m., Zefi, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)