Chtěla bych
Rozkrájet noc,
rozčesávat hvězdy,
postavit most,
pozvat věrozvěsty.
Pohladit vlas,
něhou barvit duši,
překonat sráz,
letět na Venuši.
Rozsvítit duhu,
naladit emoce,
vykouzlit v luhu
léčivý jitrocel.
Nebát se bouře,
umět nahlas řvát.
pochopit muže,
proč nám musí lhát.
Přečteno 402x
Tipy 44
Poslední tipující: malá slečna, vodnař, enigman, Agatka, kuskus pruhovaná, ni.va, strawbery, Tanzania, Churry, Sýkorka07, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)