U okna stál
Anotace: (2/7) Na motivy smrtelných hříchů - lakota.
Sbírka:
Sedm
O dlouhém zimním večeru
za vůně vánočního odéru
koukal z okna jistý pán
říkali mu starý mezulán
Prohlížel si auta, bazény
byl nejbohatším na zemi
pohltil jej Mammon
vyrostl z něj hamoun
Lakomý až běda
byl tenhle děda
jenže jak u okna stál
koukal z něho sám
Přečteno 329x
Tipy 17
Poslední tipující: Kelyn, Bíša, šuměnka, Quigleika, labuť, Lioness, jedam, Sidonie89, hašlerka, Mbonita, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)