Jak vlastně..
kladu si otázku
jak vlastně žije láska
v zamřížované kleci těl
kde signál
vyhaslého světa hvězd
mrká na rezatý zámek
a hledá klíč
cink
kde je zlatá cesta
jaký trest ji čeká
v detonaci bláznivého rocku
patetických pomníků
a sladkých her
cink
duše odletěla z dosahu
v dračím rytmu
bezedné tůně očí
láskou jiskří
a vlnící traviny
obklíčily boky
Přečteno 307x
Tipy 20
Poslední tipující: René Vulkán, vodnař, enigman, j.c., labuť, mamina, 6thSun, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, hašlerka, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)