Hřbitov
Anotace: Toto je moje opožděná dušičková, bohužel momentální pracovní vytížení mi nenechává ani chvilku času, proto takové zpoždění
Kříže olezlé rzí nesmrtelných lišejníků
zpuchřelé dukáty vypelichaných lip
kapky padají jak nedopalky z popelníků
ze zakalené kali nebeských píp
prskají knoty a plápolá plamen
roztřesená ruka vzpomínku vzkřísila
po roce zas špitáš úzkostné amen
nad zemí plnou vyžitého popela
roky letí a popel přibývá
svíce zase hoří
už zdaleka ne jediná!
Přečteno 359x
Tipy 52
Poslední tipující: PANGÁSIUS, sveřep, Markéta Hl., kikis, René Vulkán, Tanzania, WAYWARD, carodejka, floreciente, Radek.oslov.Šafárik, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)