jak jsem utřel
Pozvánka v ruce
vstoupíš do sálu
sundaváš klobouk
a teplou šálu.
Příjemná hudba
line se vzduchem
pomalu prochází
tvým levým uchem.
Tím pravým zase
posloucháš dívku
co právě si poroučí
teplou polívku.
Zahřívá dlaně
o horký talíř
víš že v kapse
má sotva halíř.
Není nic lehčího
za ni zaplatit
tvé plány zkraje
počnou se hatit.
V sobě má hrdost
zas sedím sám
po delší době
kopačky mám.
Přečteno 286x
Tipy 15
Poslední tipující: šuměnka, labuť, Nút, sveřep, Matty09, Květka Š., Zefi, Maura, Flamy, zrnkapei
Komentáře (2)
Komentujících (2)