..jojo..kdo se moc ptá..moc se dozví..
..a co potom s tou pravdivou skutečností..
..že je vše jen relativní..a........atd...chichi..
20.11.2009 18:16:00 | isisleo
Taktak..první sloka, říkám si:paráda, to už tvrdil i Sherlock Holmes..a pak dál? Páni, to si mozkové závity pocvičily po ránu :)
19.11.2009 07:25:00 | Hazentla