Mluví se o tom různě
Pouze uzavřené kláštery
vrcholných věží
poustevny a svatyně
jsou zasvěceny
co klove na římsách
mých hřbetů
před svítáním
to jsou mé zpovědnice
a v modlitbách
všech mých mnichů
vteřinu za vteřinou
ukrývají seznam pravd
ti všichni …
z barev přechází do stínu
do prázdna
do ticha
pověsí se na západ
a u východu klekají
ti všichni …
-----------------------------
stojím tam slepá
s kůží skvrnitou
o pár desítek dní později
a prodávám
co ze mě zbylo
Přečteno 457x
Tipy 29
Poslední tipující: simsa, kouzelníček, enigman, Psavec, Bíša, jedam, Churry, Mbonita, smudlinek, JardaCH, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)