...a viac...
Anotace: Ak nezaspím,tak si to prečítam...
obloha je stále modrá
tráva občas zelenie
štrkáč?je tiež had,nie kobra
ale je to znamenie
kurence v mikroténových sáčkoch
snívajú o teple rúr
dostávajú husiu kožu
utri slzu a už kúr
oblečení do talárov
riešia opäť ďaľší zločin
pýtam sa na spravodlivosť
kto jej strhne pásku z očí?
musím asi viacej čítať
asi musím čítať viac
múdrých sa na pravdu pýtať
a viac a viac a viac......
Přečteno 255x
Tipy 4
Poslední tipující: Markéta Hl., enigman, mamina
Komentáře (0)