Anotace: Slovo pamfleta se ve mě kdesi samo vynořilo... Nevím jestli existuje, ale pokud ho bude chtít někdo klasifikovat, pak říkám, že je to ženský rod od pamflet. ...:) A má pro mě velmi specifický význam, jak ho vnímám.
já v tom čtu víc než to slovo..
já v tom čtu ten prožitek co vedl k tomu ho vytvořit..
obnažit se nám čtenářům...i přesto,že jsi oděná do myšlenek..
ST
19.11.2009 15:20:00 | Mbonita
Rádo se stalo..ale náhodou jsem si chvíli googlovala a zjistila jsem, že se tak jmenovala nějaká klisnička, narozená 1914 :) http://www.bloodlines.net/TB/Bios/Phalaris.htm
Takže něco to asi znamená - každopádně je to moc pěkné slovo. Takže pochvala je stejně na místě.
19.11.2009 13:27:00 | Hazentla
Řekla bych, že slovo Pamfleta neexistovalo, dokud jsi ho nevytvořila.
A že je to slovo pěkné, máš ode mě pochvalu :)
19.11.2009 13:23:00 | Hazentla