Anotace: i o životě..materiál na loukotě..(pružný) - ne jak plaňky v plotě...
Sbírka: ..mimochodem..
mozaika tváří
je barevná..a já vím
že jsou to lidé s duší
básnickou nádherné poetickou
19.11.2009 21:03:00 | Mbonita
to wayward: to máš fuk..jsou pocity, které těžko druhým vysvětlit..prostě i já se ztrácím v přetvářce jiných a hledám si své mimisvěty, a pak se naopak snažím přenést nad svůj splín a vcítit se do druhých..mozaika je vždycky z malinkých kousků všeličeho a teprve po jejím složení a poodstoupení můžeš detekovat nějaký obraz, co dává smysl - v blízkosti nikoli!!
19.11.2009 15:46:00 | šuměnka