Anotace: Bez názvu,tak jestli máte někdo nějaký nápad,jak by se mohla jmenovat,prosím,poslouchám...
Některé věci hodně bolí a jisté věci, činy, slova nelze vzít zpět .... jsou situace, kdy by člověk raději nežil... ale žít je umění...
20.11.2009 08:34:00 | NikitaNikaT.
vypsala jsi všechno.. to všechno je opravdu všechno, tak to vnímám.. ještě něco je mezi řádkami.. co?
19.11.2009 18:27:00 | Petbab