Helter Skelter

Helter Skelter

Anotace: .....

Přede mnou kouří chlápek nějaký
dobrý retko a karafu má plnou
vína
I já mám víno - jen s tím rozdílem
že on je na obraze
zatímco já téměř pod ním

--
Předevčírem jsem se zas doklamora opil
a líbal pravděpodobně jedinou černošku
v naší díře
Strkala mi jazyk do pusy;
proč ne říkám si
měli bysme spolu konzum
a prodávali sardinky
black&white (stylově)
a nějaký ty černošský cetky
co já vím
A naše dítě by vládlo v Siera Leone
a vozilo by domů lvy
a nosorožce
a placky z kukuřičný mouky

--
Pak jsem šel městem sám
(pochopitelně)
nahoru do toho kopce
a žádnej konzum jsem neměl
neměl jsem ani tu černou holku /.../

Jen ta noc byla taková divná
jakoby v koutcích pozvracená
- měla topinky
a
smrděla česnekem
čubka!
A spořitelna svítila
a dlažební kostky třepily
lemy stínů
dole tekla černá krev tohohle
města
Chytal jsem ty ryby
všechny ty rozumy
co nám naservírovali
a přerušovaná čára byla opravdu
přerušovaná
a Allen byl vážně buzík
a jeho Howl divný
No - řekl jsem si
půjdu se vyspat
a vypsat
chacha

A teď tady sedí
ten chlápek přede mnou
a už není předevčírem


(škoda že sedí zády -
rád bych ho políbil


Co ty na to?)




.....
Autor Who cares a lot, 19.11.2009
Přečteno 431x
Tipy 23
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, BArBArKO, Marcella, Stoneman, Romana Šamanka Ladyloba, Lukáš Rymeš, Kapka, labuť, sveřep, Zefi, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

má básně jak otevřená konzerva na druhořadý ulici: podezřelý a ostrý... ale ten obsah vždycky stojí za to

29.07.2010 13:45:00 | drsnosrstej kokršpaněl

líbí

.. ty ? ... realista ve snech ... ti to píše láskomile

03.12.2009 19:05:00 | Marcella

líbí

Tak dík,příteli,
možná v posteli
zas veselit
(se půjde)
a venku popelit
bude se chlápek s retkem
a hory budou svítit...

Jinak ST!

19.11.2009 21:02:00 | Zefi

líbí

...když se k tobě odvrací zády,tak s ním nechlaSTej

19.11.2009 20:35:00 | WAYWARD

líbí

... že bych ho nepolíbil ...

19.11.2009 20:34:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel