Nemusíš... ale já ano.
Nemusíš mi úsměv darovat -
- když jsi součtem mužů, které jsem kdy chtěla.
Stačí vzpomínka - a já se budu radovat,
vzpomínka na to - jak blízko byla naše těla.
Nemusím slzu uronit -
- když jsem pouze množinou žen, které po tobě touží.
Tak mám se ti opět poklonit?
Nebo zanechat poslední slzu ve slané louži?
Přečteno 345x
Tipy 4
Poslední tipující: janewe, CORONATION
Komentáře (0)