Kouzlo
Anotace: děkuji, žes to řekl...
Díváš se na hodinky
už musíme
jít
vypnout své tváře
své představy
Tiše se usměješ
zavřeš oči
dívám se na tebe
a ty
šeptáš
" Dělej jen to
co vychází ti ze srdce.
Nebudeš nespokojená
nebudeš závidět
nebudeš chtít to
co je druhých
nebudeš po tom toužit. "
" Budeš zaplavená tím
co se ti vrátí.
A ty to víš."
Zavírám oči
a šeptám
" Děkuji "
Odcházíme
Lehnu si
do vany
zapálím
svíčku
a to světlo
je kouzelné
Přečteno 352x
Tipy 37
Poslední tipující: PIPSQUEAK, PPetrushka, jedam, enigman, Churry, harmony, P.P.S., hašlerka, labuť, WhiteSkull, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)