Dva lidé..
Dva lidé
muž a žena
smutný pár
hledící do prázdna
co říct?
co udělat?
Poslouchám ten
příběh
slzy v očích
mám
Prosím o spravedlnost
není
dnes ji
necítím
Zoufalé objetí
které je
bez kleští
odevzdaně
Dva lidé
muž a žena
a umírá
jim dcera
Utíkám pryč
ven
vzduch
lavička
zahazuji plášť
a než překročím tu hranici
už
" spí "
Vracím se zpět
a ve své zpovědi
vím
nešlo víc...
Přečteno 350x
Tipy 32
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jedam, enigman, Churry, P.P.S., hašlerka, labuť, Petbab, Štěpina G, WhiteSkull, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)