No to by fakt byla "paráda":D (achjo) mimochodem mas skvelej ponekud ironickej nahled na spolecnost cucku a pritom nepodlehas dekadenci supr :)
23.11.2009 00:14:00 | DIDADA
Kéž by se nám to všechno podařilo...hlavně "nepadnout a vzlétnout do nebes". To by byla paráda :)
20.11.2009 22:29:00 | kleopatra.sedma