Proč zrovna dnes?
Proč zrovna dnes
tak krásně hvězdy svítí
noc není tolik chladná
a nechce se spát
Proč zrovna dnes
ještě neodkvetlo kvítí
chce s větrem si hrát
a stromy neopadaly
Proč zrovna dnes
oblíbený film dávali
a byla k němu i zásoba sladkostí
proležená postel čekala
Proč zrovna dnes
jsem tě v paměti hledala
s výrazem zamilované neřesti
v očích smutkem zalitými
Proč zrovna dnes
nejsi tu se mnou
a neužíváš mě s věcmi nevšedními
Přečteno 355x
Tipy 7
Poslední tipující: PPetrushka, enigman, Květka Š., Giginka
Komentáře (3)
Komentujících (3)