Touha
Po ránu sbíráš odvahu
ke chvění
co nezraní tě
a já do dlaní
vezmu
okamžik
je to zázrak
v tu chvíli
nepolekat
tiká tiká
čas
na kostelních
hodinách
sypeš mi listím
poklad
Potměšile
chci tvůj dotek horké kůže
a to ti nepomůže
ta růže
tě jen marně
popíchá
co může
lásko má
a voní
Držím tě
v dlaních
ještě za svítání
krása krás
pomateně
zběsilá
tvé doteky
letmé
jako sníh
kdo zná nás víc
jen ty
a já
tak za chvíli
chci ten
tvůj
rukopis
doteků na svém těle
číst
Přečteno 323x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juraj Hrom, jedam, enigman, Bíša, Churry, P.P.S., hašlerka, labuť, kroužek, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)