Pre Psavca nie od Psavca
Sa spamätaj,
si pamätaj,
že mnohýchs' fet, zvyk,
nečuješ ten modrý vzlyk?,
slová nahoď,
nejeden je teraz marod,
zroď psavecké úsmevu lávy,
inak nedočkáš sa úľavy,
kdes' sa skryl díler humoru?,
nebuď k nám ako z mramoru,
písavá Aurora strelivom plýtvaj,
písmom Anku, Hanku, schránku kľudne rozpitvaj,
motor smiechu spusť,
bo zanechals' tu z depresie púšť,
palivo máš, vec istá,
žiadny pokoj, bránic terorista,
niekoľko slov, viet,
kútiky úst opäť rozsvieť,
tak už príď, chýbajú tie rýmy,
(ešte asi nepoznáš pojem, lyrické anonymy?...)
Copyright © Juraj Hrom
*bez urážky Anke, Hanke, schránke
:)
Přečteno 333x
Tipy 50
Poslední tipující: Alien.v.v.s., poetická ilona, WAYWARD, carodejka, Holis, Radek.oslov.Šafárik, Kars, s.e.n, hašlerka, stravla, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)