Vojna
Anotace: Pro pár řádků jsem celou noc nespala...pořád mi to vrtalo hlavou a nešlo spát..Ale on to stejnak nikdo neocení
Za okny zuří válka,
Vás dva dělí dálka.
Tak co Tě bolí víc?
Prostřelené rameno..
nebo srdce, jest je zlomeno..
Může za to ona nebo pistole?
Na stole náboje vyskládané máš..
nepatrně se usmíváš..
Co se ti honí hlavou?
V pravé ruce zbraň teď svíráš..
levou z čela pot si stíráš....
.....PRÁSK
Na náhrobku bude stát...
Hrdina, jenž měl rád.
Přečteno 258x
Tipy 14
Poslední tipující: duff, PANGÁSIUS, sinoraLee, susana načeva, Miroslav Možný, Isquieasuus, Draconian, Mareritt, Radek.oslov.Šafárik, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)