bez viny
unáším se
bez viny
na nábřeží
proplouváš
mnou
dechem mě zahříváš
a neříkáš
sliby
když víš že jsme tu jen jedné noci
jak blázni
žijeme pro chvíli co jednou skončí
ránem dlouhým
v posteli
Přečteno 319x
Tipy 8
Poslední tipující: Špáďa, Nussichoco, 4LJFilip, Churry, Stoneman, Veru
Komentáře (2)
Komentujících (2)