Vybledlé kuře
Jím ...
sousto pro žaludek
prostovlasého orla
milovníka ryby
a lovce myšlenek
vrásčité čelo
výřezem v obličeji
polykám další sousta
kvůli mastné hubě
říhnutí z potřeby
loupu kůži pečenou
posléze pouštím
do mísy pěknou
divočinu ...
ne však v celku
...............
na talíři udělám
pomník z kostí
tvoje srdce
bude žít ve mě
hele, kuře
20.11.2009 19:02:00 | smudlinek