Anotace: po dlouhé době jsem se pokusila něco napsat, nechce se mi vysvětlovat, o čem to je nebo proč to písu, ať si z toho vezme každý co chce...
Tak zase jsem si po dlouhé době pročítal tvoje básničky. A můžu říct, že tohle je jedna z nejlepších. Tak ti dám nějaké hlasy když nedávno všechno smazali.
26.07.2006 18:14:00 | Zubr
Mylšenkově dobrá, ale můj názor na formu znáš... PS: včera jsem viděl film Foret Gump (nebo tak nějak) a teďka jsem si vzpoměl na jeden ctát z něj: "život je jako bomboniera, nidky nevíš, co si vytáhneš."
29.01.2006 15:18:00 | Manik
super basnicka... fancky neni na literu.. proste neni, nevim co se stalo a chtela bych to vedet, mozna i nechtela.. dekuju za podporu v tom poslednim komentari
27.11.2005 20:11:00 | Malá shnilá emotivní příšera