Revoluce dnešní doby
Anotace: ...reakce na W.O.K.O a jeho (mimochodem hezkou) básničku
zajímavý shrnutí tohoto hektickýho týdne
třeba se v tom někdo zhlídne
třeba udělá revoluci
a dostane normální lidi k moci
Třeba se vyskytne hrdina dnešní doby
třeba zničíme všechny snoby,
třeba zničíme namyšlený lidi,
který,mimochodem, nemůžu ani cítit.
Třeba pochopí nesmyslnost svýho počínání,
nebo naopak všechno zdaní,
třeba budem danit dýchání i žití.
Není to všechno někdy k zblití?
Přečteno 283x
Tipy 12
Poslední tipující: kleopatra.sedma, Psavec, zenge, W.O.K.O., labuť, Elisha, Matty09
Komentáře (4)
Komentujících (4)