Dvojsmysl
Jen parta Vyvolených
dokáže korigovat
cestu nároků (života)
Štosy papírů (zbytečných)
v archivu (nic jiného tu není)
a mezi nimi život (na míru)
Posunout se v čase...
(či vesmíru...)
Zdá se
že nic už není,
jak má být...
(zkus hnus svůj schovat)
Jen parta Vyvolených
zvládne kolorit
nového trendu
...
Natáhnu tepláky
zapnu mikinu
a rozběhnu se parkem
Tentokrát neminu...
Chci žít
(a milovat)
Tak někde natankovat musím!
...zkusím...
Přečteno 368x
Tipy 48
Poslední tipující: PIPSQUEAK, UCET KE ZRUSENI, Holis, BArBArKO, poustevník Jirka, zelená víla, Lioness, enigman, Paulín, Bíša, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)