Anotace: kým vším vlastně umíme být..a kým vlastně jsme?
jsme... a ja chci abys byla... at uz tyran, romantik, mucednik... kdokoliv... protoze pro me stejne budes osoba, co je ochotna poslouchat a pomoct... a kdyby ses nahodou v tech alternativach nemohla nalezt, tak si na to vzpomen.... - ze sem tu kdykoliv :)
21.11.2009 13:03:00 | stmivani.na.lepsi.casy