Jarně
Anotace: ...jedu takhle v jednu z práce...a ten vzduch!Ten vzduch,vážení...:-)
Není dneska přímo jarně?
Působí to blahodárně ...
slunce hýčká všechny kolem
a tak ani srážka s volem
nesebere úsměv z tváří
-dneska zkrátka lidé září!
Svoje srdce na oltáří
nabízej i hodnostáři
a ani to vetché stáří
co smutek si k jídlu vaří
i to dneska s láskou paří
tak jako kdys matikáři
mávali ukazovátkem ...
No ...
totˇ tečka.
Za slunným pátkem.
Přečteno 300x
Tipy 32
Poslední tipující: PIPSQUEAK, divoska_jaja, Pevya, blue, zelená víla, Holis, sveřep, carodejka, Juraj Hrom, enigman, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)