To byla přednáška o numerologii? jako by život i tak nebyl dost těžko vypočitatelný :)jo a pobavil mne tvůj komentář o onom netradičním podzimu :)
22.11.2009 00:06:00 | sveřep
Prima, studentko, jen tak dál...jak jinak než s červeným dipolem někde na konci:-)
21.11.2009 11:03:00 | Early Riser 1