DANCE MACABRE

DANCE MACABRE

Anotace: ---

snad stačí se vrátit
dřív než tanec smrti rozžehne svíce
pokloní se vprostřed nikým neočekávaného
tam kde universum skládá pravdu pravd
aniž by vkládalo odpovědi do mlčících úst
ať jsoucí
přec mlhou mihotající
v tom momentě marnosti
ničím
než připomínkou se tvořící
Autor ricda, 21.11.2009
Přečteno 247x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí