STACCATO
***
Když nemohu hvězdnou nocí spát
nespím
o ženách ze snů si zkouším prstoklad
nanečisto
jen noty přitvrdím
dechy taktovkou utlumím
oči v Bmoll přimhouřím
vzpínám své představy staccato
ach ach Agáto
ještě
ještě že Tě vedle sebe mám … áááách
nevím, jen vlastně slastně usínám, sám
***
Přečteno 290x
Tipy 28
Poslední tipující: PIPSQUEAK, poustevník Jirka, enigman, strawbery, NikitaNikaT., Mbonita, Simísek, Dota Slunská, Květka Š., maliska, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)