Hra

Hra

Anotace: Hra života...

Sbírka: Období odcizení, Texty

Slepá černá strana
překrývat by chtěla
Bílá nechce vidět zas
to co ji poráží
ve hře kterou ani jeden
neumí hrát

šach zde nic neznamená
a mat je pouhým snem
touží po polibku
a přesto se rty nedoktnou
už byli tak blízko
tolikrát
však zavlečeni studem do kouta
skrývat se jen chtějí

toužící po akci
rozhořčeni v očekávání
každé nepslněné řeže
jak ostý břit
vždy předznamenávájící
konec který je stále
v nedohlednu

pro oba tak zničující skutečnost
když bez odvahy pustili je
za plot do ohrady života
vmetli jim pak hneschopnost
do jejich překvapených tváří
Autor Johan', 21.11.2009
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí