xD bezvadný... já se opravdu musím smát.. přestat se bát, vždyť i já můžu být majestát.
30.11.2009 20:21:00 | Roger
tak to je jak mé promlouvání
které je zvenku neslyšet
je vždy jen ve mně, když mě zraní
lidská to bolest srostlá v sněť..
naštěstí jenom vždy pár řádek
mou myslí zlehka proletí
a záhy zas dbám na pořádek
a lásku, smícj či objetí...
21.11.2009 14:44:00 | šuměnka