Dospělácká vtipnost
Němý film
všichni se smějí
odezírají
já udělám
ha ha ha
a zasažen
ještě
bouřlivějším
smíchem
se modlím
ať už je konec
***
připadalo Vám
vtipné,
jak do ní
zarážel ten kůl
a říkal
takhle velkej,
ptám se jedné dámy
**
panička se zardí
a zavrátí oči
*
no nic,
asi nikdy nedospěju
Přečteno 224x
Tipy 4
Poslední tipující: poustevník Jirka, Romana Šamanka Ladyloba, sveřep
Komentáře (2)
Komentujících (2)