Anotace: že by o smrti...?
Fakt zvědavý na povídky, protože zatím se mi zdá, že máš co říct a že ti možná víc bude sedět proza..
28.12.2005 18:05:00 | WhiteShadow
Ten závěr je dost dobrý:
Byla to velká chyba probudit se ráno dnes,
vím, poučil jsem se, zítra již tak neučiním.
.., jinak docela průměr. Nic zvláštního a především nic intenzivního..
Jsem zvědavý na povídky. Básně vůbec nejsou moje parketa..
28.12.2005 18:01:00 | WhiteShadow