Piková královna
Anotace: jako dík a omluva mému králi zlodějů koní
Rachot, smích a kouř
Pláč, křik a alkohol
ulepené, špinavé, ohmatané
na dřevěných stolech mezi půllitry
rozházené karty
Smíchem si volá výherce
zvrácené, hříšné soutěže
Koketní výrazy, pohyby pánví
Má jich dost – a karty se rozdávají.
Kdo vyhraje?
Úlisné pohledy, touha a chtíč
a její smích – když si zahrává
s živými loutkami
svázanými vlastními sexuálními choutkami.
Na koho sází Piková královna?
Náhodný dotyk kárového janka
pikové eso nese další rundu
blonďatý listový král a sliby plný vizí
Včas Piková královna z oblaku mizí.
Najdou ji?
Když nejde o sex, nejde o nic
pánové zapíjejí a pijí dál
Pikovou královnu najdou, zmzlou venku
za průsvitnou halenkou, pod ňadry, srdcový král
Přečteno 491x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)