Milá překrásná Nút,
já již rozeznávám co v duši koupá se ti.Co skutečně cítíš a jak zvláštní to dar jest,možnost malého člověka vnímat,tak půvabně velkolepé divy paní přírody.
Mír v srdci ať už činíš cokoliv:-)
03.12.2009 17:19:00 | poetická ilona
Vím, že nekecáš.Moc dobře vím.
Slunce se v mlze koupalo
kéž by tak bylo nastálo
svléklo své zlaté vlasy
pro Nút,na lepší časy.
22.11.2009 13:00:00 | Čoki
Ba ne zážitek po cestě z práce.. nebo spíš jen jeden jeho výklad ten druhý si schovávám pro sebe...slunce se opravdu koupalo já zastavila a v mlze tančila, kříž tam byl bylo to tak zvláštní...podivný... mlhy bylo plno a přeci prázdno...škoda že nelze fotečku vložit viděli byste že nekecám...
21.11.2009 20:01:00 | Nút