............
Probuzení do chladivého rána
s mrtvým přáním spatřit
nad hlavou neklamné nebe
v otázkách a sebezapření
němý pohled mlhavých strání
tiše se ztrácí
ztěžklý květ ledové růže
přimrznul ke kamennému srdci
nepřítomnosti
v radosti rozplynutý sen
omotán trním
bezbolestně tvoří vryty
vzpomínkám v touhách
jež zůstávají skryty
mezi znepřátelenými štíty
neúnavných bojovníků
v protikladech
nevyhnutelných střetů
ranní rosou po stopách času
v úžasu nad krásou dešťů
z okvětních lístků plátkové vzpomínky
přší a schnou
ne-mizí
nikdy neuvadnou...
Přečteno 230x
Tipy 12
Poslední tipující: Zefi, enigman, Lenullinka, bejbyyyy, Bíša, labuť, Petbab
Komentáře (3)
Komentujících (3)