Časy se mění
Už slunce nebude hřát
jako dřív
už nesmyje déšť žádný hřích
už duhou neprojdou se barvy
a podzim zešedne v mramoru
tak, jako dým ze svíček
pohlédnem nevinně nahoru
a spatříme...
tanec hvězdných radostí
a hřejivé vzpomínky
v povadlých květinách
tmou plajících za svitu Měsíce...
Vzpomínám,
i když nejsou jich tisíce...
Přečteno 276x
Tipy 19
Poslední tipující: Elisha, Radek.oslov.Šafárik, enigman, Lenullinka, zlomený a nanicovatý -__-, jedam, bejbyyyy, Bíša, labuť, Petbab, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)