Anotace: ...
Našel jsem tě jedno líné odpoledne
náhodně v diskuzi pro méněcenné
tam obviňovala jsi tento smutný svět
stejně roztomile jako je tvá pihovatá pleť
Tohle je skvost...celé dílko, krása...ST
21.11.2010 01:16:00 | Sladkalu
Ranní souznění v nočních tmách
A prsty klapou tichý prstoklad
...Virtuálních doteků...
21.11.2009 19:16:00 | labuť