Dáma mlha
V noci mi mlha připadá něžná
jako princezna
spanilá nevinná
jako vznešená kněžna
Jež všechny pohltí
náručí svou objímá
Dáma co kráčí ulicemi
a na polích i v lesích
sukni roztočí
spanile zatančí
jež svými prsty
bílým pochodněmi
polyká každé světlo
Dáma co v mých verších
pohltí vlahé teplo
a všechny zvuky
Rozprostírá všude
z kapiček mrholení sukni
Prostě mladá vznešená
čistá slečna
jejíž skvost se táhne
odevšať do nekonečna
Přečteno 451x
Tipy 21
Poslední tipující: Jacob P. Verlaine, enigman, Mbonita, hašlerka, labuť, 6thSun, Kapka, Psavec, sveřep, jedam, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)