I tyhle, teď ještě smutné vzpomínky jednou zesládnou, ale až poté, co bolest z nich se časem v sílu přetaví.
Tuhle jsem složil pro svou dceru, která v tom taky lítá, tak ať Tě také nabije vírou...
http://liter.cz/Basne/257076-view.aspx
21.12.2009 16:11:00 | Špáďa
Hele, na smutný jsem tady já a začínaš mě děsit. Už píšeš hezčí a smutnější než jsou ty moje. Né že bych ti ty hezký nepřál. Hezčí si piš, to mi nevadí, ale vždyť z ní kape smutek v tý nejčistší krystalický podobě.To by rozbrečelo i pařez nebo šutr.
Jinak je krásná, nechybí tam ani jeno písmenko, ani tam žádné nepřebýva.
Není co dodat, jen to, že určitě bude líp.
11.12.2009 21:37:00 | Dračičák