Pult
Nechci se prát,
na svým vlastním pultě,
před barovým krbem,
snažit se ohřát si ruce,
a plivat do kaluží,
kdo zavinil ty naše zkázy.
A už nebudu se ptát,
a hledat vrahy,
ani se vztekat na obrazy,
vždyť prohrát je tak snadný.
Přečteno 318x
Tipy 8
Poslední tipující: fuu, Elisha, Blázen? =), Sýkorka07, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)