za blokovaná...
v honbě za klíčem
se vypracoval
teměř k takové dokonalosti
že rozlamoval zámky
jako párátka
pouhým pohledem...
ale
jak už to bývá
na něco zapoměl...
opakování
může být matkou moudrosti
ovšem otec se mezitím stal
největším nepřítelem bezpečnosti...
myslel si
že už před ním žádný kód neobstojí
takže si ani nevšiml
že všechno prohrál
kvůli své ješitnosti...
Přečteno 325x
Tipy 35
Poslední tipující: pejrak, floreciente, Holis, isisleo, Churry, LeeF, šuměnka, Nút, trenérka, Mbonita, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)