O vás
Zdravím všechny
co mě znají
co Betmena rádi mají.
Taky vás čtu
a to velmi rád
vaše básně
čtou se mi krásně.
Neznám vás
a přece je to krásné
tak jen dál
skládejte básně.
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: hašlerka, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)